Webbprojekt


Jag har fortfarande ett par fingrar kvar i IT-världen. (Jag har en bakgrund med totalt IT-fokus då jag var med och byggde Dreampark 2000-2011 som då såldes till Motorola/Google.)

Idag hade jag bland annat en genomgång med några lärare och rektorer på Lindöenheten beträffande den nya versionen av webbplats som Hollies Reklambyrå designat och House of Brandy implementerat tekniskt. Med House of Brandy menas i detta fall undertecknad som finns med i grundarteamet och arbetar en del operativt där.

Webbplatsen är byggt i WordPress. Varje klass har sin egen blogg som föräldrarna behöver ett lösenord för att komma åt. Egen kod minimerar vilka funktioner som pedagogerna kan komma åt och behöver förstå för att göra hanteringen så enkel som möjligt.

Webbplatsen öppnades vid årsskiftet, men Lindöenheten har inte haft tid att träffas förrän idag, vilket var i grevens tid. De hade massor av frågor och det fanns även flera felaktigheter som de hade hittat men väntat med att informera om till denna träff. Användare och programmerare måste träffas. Webb-lösningar blir sällan speciellt bra annars.

Webbplats: www.lindoenheten.se

– Mattias Josephson

[PROJEKTINFORMATION]house-of-brandy

Brandy Evans House of Marketing

House of Brandy är en design- och teknikstark kommunikationsbyrå, med stora kunskaper och många års erfarenhet från sälj- och marknadsföringsbranschen. Som namnet antyder finns det en stor passion för varumärkesarbete.

House of Brandy sticker ut som leverantör beträffande de flesta reklambyråtjänster, och har extraordinär kompetens när det gäller tänk och kommunikation kring CSR, social innovation och hållbarhet.

Kontaktpersoner

Mer information

Senaste artiklarna för detta projekt