Urban Gattzén engagerar sig i Pennybridges Advisory Board

urban-gattzen


Pennybridge har lyckats knyta ytterligare en nyckelperson till sin Advisory Board, Urban Gattzén.

Idag driver Urban företaget Gattzén Consulting AB där huvudsysslan är ledarskap- & företagsutveckling och arbetar även som affärsrådgivare på Science Park i Halmstad. Tidigare har han bland annat arbetat som försäljnings- och marknadsdirektör på SIA-Glass, försäljningschef på The Walt Disney Company och säljare/regionchef på OLW.

 

[PROJEKTINFORMATION]pennybridge

Pennybridge

Pennybridge är en ny – svensk – innovation som underlättar för privatpersoner och företag att stötta goda ändamål och sänker föreningars och organisationers insamlingskostnader. Tjänsten förenklar givandet genom att ge alla givare stor valfrihet, bra översikt och kontroll över sina donationer.

Pennybridges vision är att bli den abstrakta punkten när man tänker välgörenhet. Istället för att alla ska integrera sina system med enskilda välgörenhetsorganisationer integrerar man med Pennybridge och får därmed en gateway till en väldigt stor del av de organisationer som folk vill ge till.  Förhoppningsvis leder detta till ett stort antal nya tillämpningar som uppmuntrar till ett kontinuerlig givande av små belopp.

Kontaktpersoner

Mer information

Senaste artiklarna för detta projekt