STYRKA Svets & Underhåll utökar med verkstad

STYRKA Svets & Underhåll har utökat verksamheten med en egen verkstad. Lokalen ligger bredvid LP Schakt på Saltängsgatan 91, Norrköping.

Detta för att kunna arbeta mer med egen smidesproduktion samt för att kunna utföra reparation och underhåll som kräver den här typen av lokal. I verkstaden finns travers för att kunna hantera skopor, flak och andra otympliga underhållsobjekt.

 

[PROJEKTINFORMATION]

STYRKA

STYRKA var ett antal hantverksverksamheter som startades för att bryta onda spiraler i samhället – med visionen att skapa en trygg miljö där begåvade och driftiga unga människor som hamnat i utanförskap ska kunna hitta in i arbetslivet. En nyckelvärdering var att vid anställning inte se till det förflutna, utan beakta även personer med trasslig bakgrund seriöst.

Idéfabriken fanns med i uppstarten, men ganska snart togs verksamheten över av ett antal eldsjälar som fanns med i arbetet.

Idag används varumärket Styrka bara av det bolag som arbetar med städservice. Byggverksamheten har bytt namn till Origo Bygg. En fristående verksamhet inom svets och underhåll samarbetade också under en tid med varumärket Styrka, men heter idag East Industry.

Kontaktpersoner

Mer information

Senaste artiklarna för detta projekt