Stort reportage om Pennybridges vd

daniel-bergqvist-marknad-orebro


“Social verksamhet är hans passion. Något som lagt grunden för ett spännande entreprenörskap. Vi ringde upp Pennybridges vd Daniel Bergqvist för att tala om välgörenhet, McDonalds och USA-planerna.”

Så inleds en fem sidor lång artikel om Daniel Bergqvist och Pennybridge i senaste numret av Marknad Örebro, där Daniel också får pryda förstasidan.

Även House of Brandy och Nordic School of Management (NSM) får utrymme i artikeln.

Du kan läsa artikeln genom att klicka på bilden nedan.

daniel-framsida

[PROJEKTINFORMATION]house-of-brandy

Brandy Evans House of Marketing

House of Brandy är en design- och teknikstark kommunikationsbyrå, med stora kunskaper och många års erfarenhet från sälj- och marknadsföringsbranschen. Som namnet antyder finns det en stor passion för varumärkesarbete.

House of Brandy sticker ut som leverantör beträffande de flesta reklambyråtjänster, och har extraordinär kompetens när det gäller tänk och kommunikation kring CSR, social innovation och hållbarhet.

Kontaktpersoner

Mer information

Senaste artiklarna för detta projekt

[PROJEKTINFORMATION]nsm

NSM – Nordic School of Management

NSM erbjuder anpassade lösningar för chefs- och ledarutveckling i Sverige och internationellt. Utvecklingsprogrammen och de företagsanpassade lösningarna erbjuds med samma betoning som NSM haft sedan starten 1995 – teori och verklig praktik varvas kontinuerligt – och allt är grundat i utbildares egna erfarenheter av ledarskap och företagsutveckling.

Idéfabriken finns med i ägargruppen och ledning sedan 2014. Det ligger helt i Idéfabrikens linje om NSM kan få bidra till att personer som startar och leder företag får med sig drivet att försöka bygga riktig, riktigt bra företag inklusive perspektivet att de vill vara med och bygga ett bra samhälle.

Kontaktpersoner

Mer information

Senaste artiklarna för detta projekt

[PROJEKTINFORMATION]pennybridge

Pennybridge

Pennybridge är en ny svensk innovation som underlättar för privatpersoner och företag att stötta goda ändamål och sänker föreningars och organisationers insamlingskostnader. Tjänsten förenklar givandet genom att ge alla givare stor valfrihet, bra översikt och kontroll över sina donationer.

Pennybridges vision är att bli den abstrakta punkten när man tänker välgörenhet. Istället för att alla ska integrera sina system med enskilda välgörenhetsorganisationer integrerar man med Pennybridge och får därmed en gateway till en väldigt stor del av de organisationer som folk vill ge till.  Förhoppningsvis leder detta till ett stort antal nya tillämpningar som uppmuntrar till ett kontinuerlig givande av små belopp.

Kontaktpersoner

Mer information

Senaste artiklarna för detta projekt