Säljutbildning som hjälper flyktingar


Nordic School of Management har tagit ett initiativ där man tillsammans med Pennybridge och Livgivande Företag kombinerar sin styrka i säljutbildning med att göra gott. För alla företag inom rimligt reseavstånd till Örebro innebär detta en möjlighet att få en riktigt inspirerande förmiddag med fokus på sälj samtidigt som man engagerar sig i flyktingsituationen, då deltagaravgifterna går till hjälpverksamhet bland syriska flyktingar i Libanon. 

“Vi på Nordic School of Management kände att vi ville göra något som bidrar. Därför bjuder vi in till denna halvdags säljutbildning i ett samarrangemang med Pennybridge och Livgivande Företag. Deltagaravgifterna går till mat, sjukvård och skolhjälp för flyktingarna i Libanon. Det här känns smart, kul – och så rätt!”, säger Joakim Samuelsson, vd Nordic School of Management.

Datum: Fredag 9/10
Plats: Conventum, Örebro
Tid: 09:00-13:00

Mer information och anmälan:

[PROJEKTINFORMATION]

NSM – Nordic School of Management

NSM erbjuder anpassade lösningar för chefs- och ledarutveckling i Sverige och internationellt. Utvecklingsprogrammen och de företagsanpassade lösningarna erbjuds med samma betoning som NSM haft sedan starten 1995 – teori och verklig praktik varvas kontinuerligt – och allt är grundat i utbildares egna erfarenheter av ledarskap och företagsutveckling.

Idéfabriken finns med i ägargruppen och ledning sedan 2014. Det ligger helt i Idéfabrikens linje om NSM kan få bidra till att personer som startar och leder företag får med sig drivet att försöka bygga riktig, riktigt bra företag inklusive perspektivet att de vill vara med och bygga ett bra samhälle.

Kontaktpersoner

Mer information

Senaste artiklarna för detta projekt

[PROJEKTINFORMATION]

Pennybridge

Pennybridge är en ny svensk innovation som underlättar för privatpersoner och företag att stötta goda ändamål och sänker föreningars och organisationers insamlingskostnader. Tjänsten förenklar givandet genom att ge alla givare stor valfrihet, bra översikt och kontroll över sina donationer.

Pennybridges vision är att bli den abstrakta punkten när man tänker välgörenhet. Istället för att alla ska integrera sina system med enskilda välgörenhetsorganisationer integrerar man med Pennybridge och får därmed en gateway till en väldigt stor del av de organisationer som folk vill ge till.  Förhoppningsvis leder detta till ett stort antal nya tillämpningar som uppmuntrar till ett kontinuerlig givande av små belopp.

Kontaktpersoner

Mer information

Senaste artiklarna för detta projekt