Pennybridge utvalda till Born Global!


Pennybridge har utsetts till en av deltagarna i höstens Born Global, ett acceleratorprogram som riktar sig till svenska snabbväxande startups med fokus på en global marknad.

De tio företagen i programmet får under hösten regelbunden hjälp av flertalet erfarna coacher, riskkapitalister och ”superentreprenörer”.

De flesta träffarna äger rum i Stockholm, men några tillfällen är förlagda på andra orter. En vecka genomförs i Silicon Valley för att bygga upp ett starkt kontaktnät inför en kommande internationalisering, och under vistelsen kommer entreprenörerna att få möjlighet att presentera sina bolag, träffa amerikanska entreprenörer och riskkapitalister och besöka företag som Airbnb och Tesla.

Läs mer

[PROJEKTINFORMATION]

Pennybridge

Pennybridge är en ny svensk innovation som underlättar för privatpersoner och företag att stötta goda ändamål och sänker föreningars och organisationers insamlingskostnader. Tjänsten förenklar givandet genom att ge alla givare stor valfrihet, bra översikt och kontroll över sina donationer.

Pennybridges vision är att bli den abstrakta punkten när man tänker välgörenhet. Istället för att alla ska integrera sina system med enskilda välgörenhetsorganisationer integrerar man med Pennybridge och får därmed en gateway till en väldigt stor del av de organisationer som folk vill ge till.  Förhoppningsvis leder detta till ett stort antal nya tillämpningar som uppmuntrar till ett kontinuerlig givande av små belopp.

Kontaktpersoner

Mer information

Senaste artiklarna för detta projekt