Pennybridge utsedda till ett av världens mest innovativa företag

pd-red-herring-winner


Pennybridge tilldelades för några dagar sedan utmärkelsen “Red Herring Top 100 Global Award” som delas ut till årets 100 mest innovativa företag i världen

Utmärkelsen delas årligen ut av det amerikanska magasinet Red Herring till de bolag som visat sig mest innovativa inom teknik och affärsmodeller. Underlaget baseras på över 1000 företag från mer än 40 nationer. De nominerade företagen bedöms efter en rad kvalitativa och kvantitativa mått, bland annat teknisk innovation, finansiella resultat, tillväxtkriterier, ledningens normer, utförande, potentiell globalisering mm.

“Att välja ut de företag som har starkast potential var ingen liten uppgift”, säger Alex Vieux, utgivare och VD för Red Herring. “Efter noggrant övervägande och diskussion, kunde vi slutligen utse Top100 bland hundratals kandidater från hela världen. Vi anser att Pennybridge förkroppsligar visionen, drivet och innovationsförmågan som definierar en framgångsrik entreprenöriell verksamhet. Pennybridge bör vara stolta över sin prestation.”

“Vi är otroligt glada för den här utmärkelsen. Den ger en tydlig signal om att det vi gör har en efterfrågan, och ger oss dessutom både publicitet och vidgar vårt nätverk både i Nordamerika men även globalt, säger Daniel Bergqvist, vd och grundare av Pennybridge. “Och det känns ju kul att de som trott på oss från början som t.ex. ALMI och Science Park Halmstad får en bekräftelse på att det vi gör är värdefullt och rätt.”

 

[PROJEKTINFORMATION]pennybridge

Pennybridge

Pennybridge är en ny svensk innovation som underlättar för privatpersoner och företag att stötta goda ändamål och sänker föreningars och organisationers insamlingskostnader. Tjänsten förenklar givandet genom att ge alla givare stor valfrihet, bra översikt och kontroll över sina donationer.

Pennybridges vision är att bli den abstrakta punkten när man tänker välgörenhet. Istället för att alla ska integrera sina system med enskilda välgörenhetsorganisationer integrerar man med Pennybridge och får därmed en gateway till en väldigt stor del av de organisationer som folk vill ge till.  Förhoppningsvis leder detta till ett stort antal nya tillämpningar som uppmuntrar till ett kontinuerlig givande av små belopp.

Kontaktpersoner

Mer information

Senaste artiklarna för detta projekt