Pennybridge finalist i Red Herring Top 100 Global Award

red-herring-global-finalist


Pennybridge, som tidigare i år blev nominerade till Red Herring Top 100 Europe, har gått vidare till finalen Red Herring Top 100 Global och bedöms vara ett av årets mest innovativa och lovande företag i ett globalt perspektiv.

Finalisterna utvärderas enligt både kvantitativa och kvalitativa kriterier, såsom finansiellt resultat, teknisk innovation, kvalitet i förvaltningen, egna patent, årlig tillväxttakt, strategi och genomförande, samt hur man har hanterat störningar i sina respektive branscher.

Efter det sista momentet – som innebär en presentation på plats vid Red Herring Global i Los Angeles 17-18 november – kommer de 100 vinnarna av Red Herring Top 100 Global att utses. Det formella tillkännagivandet av priset sker vid en särskild ceremoni den 18 november i Los Angeles.

[PROJEKTINFORMATION]pennybridge

Pennybridge

Pennybridge är en ny svensk innovation som underlättar för privatpersoner och företag att stötta goda ändamål och sänker föreningars och organisationers insamlingskostnader. Tjänsten förenklar givandet genom att ge alla givare stor valfrihet, bra översikt och kontroll över sina donationer.

Pennybridges vision är att bli den abstrakta punkten när man tänker välgörenhet. Istället för att alla ska integrera sina system med enskilda välgörenhetsorganisationer integrerar man med Pennybridge och får därmed en gateway till en väldigt stor del av de organisationer som folk vill ge till.  Förhoppningsvis leder detta till ett stort antal nya tillämpningar som uppmuntrar till ett kontinuerlig givande av små belopp.

Kontaktpersoner

Mer information

Senaste artiklarna för detta projekt