Kick-off med Close2U och STYRKA


kick-off

För ett år sedan satt vi i de sista mötena med Arbetsförmedlingen och Hyresbostäder för att 1 maj kunna påbörja vårt kioskprojekt Close2U i Ringdansens Centrum. Idag är Camila, Jonny, Richard och Robin på bilden ovan engagerade i detta.

I juni anställde vi även Sebastian i en kombinerad roll mellan kiosken och uppstarten av någon form av fastighets- och villaservice. Här började Henrik Lindmark engagera sig väldigt mycket och snart tog han fullt ansvar för STYRKA (fastighets- och villaservicen) och vi flyttade över den verksamheten i hans bolag – men med ett fortsatt nära samarbete.

Idag knappt ett år senare hade vi vår första gemensamma kick-off  och fyllde en buss med cirka 30 personer – och hade otroligt trevligt och roligt tillsammans på Syllerstorpett.

www.close2u.nu
www.styrka.org

– Mattias Josephson

[PROJEKTINFORMATION]close2u

Close2U

Close2U är ett närlivskoncept med inspiration från 7-Eleven och Pressbyrån. Den första (och än så länge enda) butiken ligger i Ringdansens Centrum, Norrköping.

Både Close2U, STYRKA är verksamheter som startats för att bryta onda spiraler i samhället. Vi har försökt skapa en miljö där begåvade och driftiga unga människor som hamnat utanför ska kunna hitta in i arbetslivet. När vi anställer ser vi inte till det förflutna, utan även personer med trasslig bakgrund och hyperaktiva tendenser beaktas seriöst.

Kontaktpersoner

Mer information

Senaste artiklarna för detta projekt

[PROJEKTINFORMATION]styrka

STYRKA

STYRKA Totalservice är ett brett hantverksbolag med visionen att du som kund endast ska behöva ringa ett nummer så tar vi hand om problemet eller uppgiften.  Just nu finns följande kompetenser:

  • Trädgårdsskötsel och trädgårdsanläggning (stenläggning, plattläggning och planteringsarbeten m.m.)
  • Mark och anläggningsarbeten (dränering, husgrunder, pooler m.m.)
  • Bygg och Måleri (nybyggnationer, ombyggnationer, renoveringar – invändigt och utvändigt)
  • Tak och plåt (tätskikt, tegel och plåt)
  • Städning och sanering

STYRKA Svets & Underhåll är den första STYRKA-partnern, som drivs i ett eget bolag och där vi försöker få allt på plats för att ha en färdig modell för fler företag som vill arbeta som partners under varumärket STYRKA.

Både STYRKA och Close2U är verksamheter som startats för att bryta onda spiraler i samhället. Vi har försökt skapa en miljö där begåvade och driftiga unga människor som hamnat utanför ska kunna hitta in i arbetslivet. När vi anställer ser vi inte till det förflutna, utan även personer med trasslig bakgrund och hyperaktiva tendenser beaktas seriöst. Samtidigt ser vi till att minst hälften av de anställa är riktigt erfarna, kompetenta och trygga hantverkare.

Kontaktpersoner STYRKA Totalservice

Kontaktpersoner STYRKA Svets & Underhåll

Mer information

Senaste artiklarna för detta projekt