Julbord med tillbakablick på ett fascinerande år

STYRKA Totalservice, STYRKA Svets & Underhåll samt Close2U åt julbord tillsammans och gjorde en tillbakablick på ett fascinerande år.

I verksamheterna finns idag totalt över 60 personer och när Henrik Lindmark summerade året som gått uttryckte han stor tacksamhet och konstaterade att STYRKA i snitt har anställt en person i veckan hela 2014.

[PROJEKTINFORMATION]

Close2U

Close2U är ett närlivskoncept med inspiration från 7-Eleven och Pressbyrån. Den första (och än så länge enda) butiken ligger i Ringdansens Centrum, Norrköping.

Både Close2U, STYRKA är verksamheter som startats för att bryta onda spiraler i samhället. Vi har försökt skapa en miljö där begåvade och driftiga unga människor som hamnat utanför ska kunna hitta in i arbetslivet. När vi anställer ser vi inte till det förflutna, utan även personer med trasslig bakgrund och hyperaktiva tendenser beaktas seriöst.

Kontaktpersoner

Mer information

Senaste artiklarna för detta projekt

[PROJEKTINFORMATION]

STYRKA

STYRKA var ett antal hantverksverksamheter som startades för att bryta onda spiraler i samhället – med visionen att skapa en trygg miljö där begåvade och driftiga unga människor som hamnat i utanförskap ska kunna hitta in i arbetslivet. En nyckelvärdering var att vid anställning inte se till det förflutna, utan beakta även personer med trasslig bakgrund seriöst.

Idéfabriken fanns med i uppstarten, men ganska snart togs verksamheten över av ett antal eldsjälar som fanns med i arbetet.

Idag används varumärket Styrka bara av det bolag som arbetar med städservice. Byggverksamheten har bytt namn till Origo Bygg. En fristående verksamhet inom svets och underhåll samarbetade också under en tid med varumärket Styrka, men heter idag East Industry.

Kontaktpersoner

Mer information

Senaste artiklarna för detta projekt