Hållbara företag för en hållbar utveckling


Det finns idag ett behov av och en stor efterfrågan på företag som tar ansvar för en hållbar utveckling. Men hur kan man som företag kombinera kommersiella drivkrafter med idealistiska principer? Kan man det eller är det omöjligt? Är du en av dem som vill vara med och skapa förändring i världen?

Så börjar NSM:s informationsblad om en föreläsning som vi åker runt i Sverige med just nu. Föreläsningarna görs i samarbete med Plantagon International AB och Pennybridge AB och hålls av Owe Pettersson som är COO och global operativ chef för Plantagon samt Daniel Bergqvist som är grundare och CEO för Pennybridge.

Nästa föreläsning på detta tema görs i Göteborg den 16 maj under ett arrangemang av Livgivande Företag. Anmäl dig här om du är intresserad.

Kontakta gärna info@nsm.se om du själv är intresserad av att vara värd för denna föreläsning.

— Mattias Josephson

[PROJEKTINFORMATION]nsm

NSM – Nordic School of Management

NSM erbjuder anpassade lösningar för chefs- och ledarutveckling i Sverige och internationellt. Utvecklingsprogrammen och de företagsanpassade lösningarna erbjuds med samma betoning som NSM haft sedan starten 1995 – teori och verklig praktik varvas kontinuerligt – och allt är grundat i utbildares egna erfarenheter av ledarskap och företagsutveckling.

Idéfabriken finns med i ägargruppen och ledning sedan 2014. Det ligger helt i Idéfabrikens linje om NSM kan få bidra till att personer som startar och leder företag får med sig drivet att försöka bygga riktig, riktigt bra företag inklusive perspektivet att de vill vara med och bygga ett bra samhälle.

Kontaktpersoner

Mer information

Senaste artiklarna för detta projekt