FRAM


fredrik-gunnar

Stort tack för idag Gunnar Westling och Fredrik Lidman från FRAM!

Vi träffades för någon månad sedan på en lunchresturang i Stockholm för att prata om Livgivande Företag, FRAM och företagande rent generellt – och både Gunnar och Fredrik blev superintresserade av våra Norrköpingsprojekt kring Close2U och STYRKA. Så intresserade att de gjorde denna fredag fri från betalda jobb och tog tåget till Norrköping och satt med mig och Henrik Lindmark samt Robin från Close2U och Sebastian från STYRKA i några timmar för att lyssna och lära och ge lite goda råd.

Fredrik och Gunnar ger normalt goda råd till sådana som Ernst & Young, Regeringskansliet, Justitiedepartementet, Saab Group, Scania, Sony Ericsson, Telenor – och får väldigt bra betalt för det – så det kändes mycket privilegierat att de bara för den goda saken avsatte hela denna dag för att de ville se om de kunde stödja oss på något sätt.

– Mattias Josephson

[PROJEKTINFORMATION]close2u

Close2U

Close2U är ett närlivskoncept med inspiration från 7-Eleven och Pressbyrån. Den första (och än så länge enda) butiken ligger i Ringdansens Centrum, Norrköping.

Både Close2U, STYRKA är verksamheter som startats för att bryta onda spiraler i samhället. Vi har försökt skapa en miljö där begåvade och driftiga unga människor som hamnat utanför ska kunna hitta in i arbetslivet. När vi anställer ser vi inte till det förflutna, utan även personer med trasslig bakgrund och hyperaktiva tendenser beaktas seriöst.

Kontaktpersoner

Mer information

Senaste artiklarna för detta projekt

[PROJEKTINFORMATION]styrka

STYRKA

STYRKA Totalservice är ett brett hantverksbolag med visionen att du som kund endast ska behöva ringa ett nummer så tar vi hand om problemet eller uppgiften.  Just nu finns följande kompetenser:

  • Trädgårdsskötsel och trädgårdsanläggning (stenläggning, plattläggning och planteringsarbeten m.m.)
  • Mark och anläggningsarbeten (dränering, husgrunder, pooler m.m.)
  • Bygg och Måleri (nybyggnationer, ombyggnationer, renoveringar – invändigt och utvändigt)
  • Tak och plåt (tätskikt, tegel och plåt)
  • Städning och sanering

STYRKA Svets & Underhåll är den första STYRKA-partnern, som drivs i ett eget bolag och där vi försöker få allt på plats för att ha en färdig modell för fler företag som vill arbeta som partners under varumärket STYRKA.

Både STYRKA och Close2U är verksamheter som startats för att bryta onda spiraler i samhället. Vi har försökt skapa en miljö där begåvade och driftiga unga människor som hamnat utanför ska kunna hitta in i arbetslivet. När vi anställer ser vi inte till det förflutna, utan även personer med trasslig bakgrund och hyperaktiva tendenser beaktas seriöst. Samtidigt ser vi till att minst hälften av de anställa är riktigt erfarna, kompetenta och trygga hantverkare.

Kontaktpersoner STYRKA Totalservice

Kontaktpersoner STYRKA Svets & Underhåll

Mer information

Senaste artiklarna för detta projekt