Dags för en uppfriskande tanke-revolution?

tanke-revolution


Den 17 april är det dags för en ny kursdag med Livgivande Företag på Conventum i Örebro för företagare och andra personer i nuvarande eller framtida ledande ställning.

HANS SOLLERMAN som är vd för e-man AB kommer att föreläsa om att: Det handlar om något helt annat!

Hans har drivit fem framgångsrika bolag, läst massor av böcker och artiklar om management, besökt alla möjliga konferenser och gått olika utbildningar och kurser men har kommit fram till att det allra viktigaste som ledare handlar om helt andra saker än det som vanligtvis lyfts fram.

GUNNEL RYNER som är beteendevetare, organisationskonsult, coach och författare kommer att föreläsa under samma rubrik som hennes bok: Släng problemglasögonen!

Med massor av positiv energi, humor och passion samt grundat på forskning inom psykologi och organisationsvetenskap föreläser hon om hur man når exceptionella resultat genom fokus på framgångar och styrkor.

Alla föreläsare ställer upp pro-bono och Conventum sponsrar större delen av ordinarie konferensavgift, så dagen genererar ett viktigt överskott som går in i Livgivande Företags fattigdomsbekämpning.

Läs mer och anmäl dig på www.livgivande.se