100 världsförbättrande företagsidéer

100vffi


I samband med det svenska bloggfenomenet #blogg100 (2015) har Idéfabriken för avsikt att dela med sig av 100 världsförbättrande företagsidéer.

Med “världsförbättrande företagsidéer” menar vi bärande/lönsamma företagsidéer som samtidigt har någon tydlig positiv impact på samhälle och/eller miljö.

Det kommer att handla om företag/projekt som Idéfabriken är inblandade i. Det kommer att handla om andra existerande intressanta företag. Det kommer att handla om rena förslag och idéer.

Vi vet inte just nu hur vi ska få ihop 100 bra sådana bloggposter, så du som sitter på egna idéer av denna typ får väldigt gärna vara med. Vi publicerar givetvis detta under ditt eget namn i så fall och du kan passa på att berätta vilken typ av hjälp du behöver för att komma vidare så kanske någon hittar dig denna väg.

Hör av dig till mattias@idefabriken.se om du vill vara med!

[PROJEKTINFORMATION]100vffi

100 världsförbättrande företagsidéer

Dessa 100 världsförbättrande företagsidéer sammanställdes i samband med ett svenskt bloggfenomen som kallas #blogg100 där mängder av mer eller mindre aktiva bloggare lovar att producera varsitt blogg-inlägg dagligen 100 dagar i följd.

Idéfabriken bestämde sig för att skriva om 100 världsförbättrande företagsidéer under dessa 100 dagar (mellan 2015-03-01 till  2015-06-08).

Med “världsförbättrande företagsidéer” menar vi bärande/lönsamma företagsidéer som samtidigt har någon tydlig positiv påverkan på samhälle och/eller miljö.

Det handlar om företag/projekt som Idéfabriken är inblandade i. Det handlar om andra existerande intressanta företag. Det handlar om rena förslag och idéer.

Senaste artiklarna för detta projekt